Baza danych żywności i licznik kalorii  

Kinder

Bueno

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2393 kJ
29%
572 kcal
Tłuszcze
37,30g
53%
Tłuszcz Nasycony
17,300g
87%
Węglowodany
49,50g
19%
Cukier
41,20g
46%
Białko
8,60g
17%
Sól
0,27g
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 18 paź 23 09:38 AM
29%
z GDA *
(572 cal)
29% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (35%)
 
Tłuszcze (59%)
 
Białko (6%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
572
Tłusz
37,3g
Węglo
49,5g
Białk
8,6g
Jest 572 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 59% tłusz, 35% węglo, 6% białk.

Podobne Słodycze z Kinder:

Mikołaj Czekoladowy
Ice Cream Stick
Kinder Cards
Bueno Ice Cream
Figurka
Eggs Mleko i Kakao
  Zobacz Więcej Produktów z KinderSłodycze

Więcej produktów z Kinder:

Mini Friends
  Zobacz wszystkie Kinder Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Landrynki
Cukierki z Mlecznej Czekolady
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Żelki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Koral Grand Gold Gingerbread
Sweet Corner Sweet Love Hearts
Haribo Winter Mix
Mars Secret Centre Biscuits
J.D. Gross Sea Shells
Ferrero Golden Eggs


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.