Baza danych żywności i licznik kalorii  

La PEDRIZA

Oliwki Czarne Bez Pestki

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
615 kJ
7%
147 kcal
Tłuszcze
13,70g
20%
Tłuszcz Nasycony
2,100g
11%
Węglowodany
7,30g
3%
Cukier
0,00g
0%
Białko
1,00g
2%
Sól
2,10g
35%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 19 wrz 23 12:08 PM
7%
z GDA *
(147 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (18%)
 
Tłuszcze (79%)
 
Białko (3%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
147
Tłusz
13,7g
Węglo
7,3g
Białk
1g
Jest 147 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 79% tłusz, 19% węglo, 3% białk.

Podobne Oliwki z La PEDRIZA:

Oliwki Zielone Z Papryką

Więcej produktów z La PEDRIZA:

Oliwa z Oliwek
  Zobacz wszystkie La PEDRIZA Produkty

Inny rodzaj Oliwki:

Czarne Oliwki
Oliwki
Zielone Oliwki
Zielone Oliwki (Marynowane, z Puszki lub Butelkowane)
Zielone Nadziewane Oliwki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Oliwki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Chef Select Zielone Oliwki z Papryczką Pepperoni
Elios Oliwki Zielone w Plasterkach
Baresa Antipasti Mix Selection
Deluxe Oliwki
Gustobello Mąka 00
Biedronka Oliwki Grillowane z Cytryną i Pepperoni


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.