Baza danych żywności i licznik kalorii  

Lovilio

Ricotta

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
628 kJ
8%
150 kcal
Tłuszcze
12,00g
17%
Tłuszcz Nasycony
5,600g
28%
Węglowodany
3,00g
1%
Cukier
3,00g
3%
Białko
7,00g
14%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 28 cze 20 03:21 PM
8%
z GDA *
(150 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (8%)
 
Tłuszcze (73%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
150
Tłusz
12g
Węglo
3g
Białk
7g
Jest 150 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 73% tłusz, 8% węglo, 19% białk.

Więcej produktów z Lovilio:

Parmigiano Reggiano
Burrata
Parmigiano Reggiano w Płatkach
Tomino Con Speck
Mini Mozzarella Light
  Zobacz wszystkie Lovilio Produkty

Inny rodzaj Ser Ricotta:

Ser Ricotta (Mleko Częściowo Odtłuszczone)
Ser Ricotta (Pełne Mleko)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser Ricotta
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Chef Select Tortelloni z Serem Ricotta i Szpinakiem
Duc De Coeur Tarta z Ciasta Francuskiego z Nadzieniem Śmietanowo-Serowym z Porem
Formagia Ricotta
Almette Serek Wiejski z Delikatnym Serem Ricotta
SuperFish Twarożek Ricotta z Tuńczykiem
Italiamo Burrata


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.