Baza danych żywności i licznik kalorii  

Mamut

Panier Z Ciecierzycy

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1515 kJ
18%
362 kcal
Tłuszcze
6,70g
10%
Tłuszcz Nasycony
1,000g
5%
Węglowodany
52,00g
20%
Cukier
5,00g
6%
Błonnik
17,0g
Białko
15,00g
30%
Sól
2,50g
42%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 11 lis 20 12:28 AM
18%
z GDA *
(362 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (64%)
 
Tłuszcze (18%)
 
Białko (18%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
362
Tłusz
6,7g
Węglo
52g
Białk
15g
Jest 362 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 18% tłusz, 63% węglo, 18% białk.

Podobne Bułka Tarta z Mamut:

Bułka Wrocławska Tarta
Sucharki Pełnoziarniste
Bułka Tarta

Więcej produktów z Mamut:

Grzanki z Mąką Pełnoziarnistą
Groszek Ptysiowy
Mamutki
Chrupiące Bułeczki
Sucharki Graham
  Zobacz wszystkie Mamut Produkty

Inny rodzaj Bułka Tarta:

Bułka Tarta
Bułka Tarta (Przyprawiona)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Bułka Tarta
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Balviten Bułka Tarta Bezglutenowa
Asia Flavours Panko Panierka Orientalna
Mamut Bułka Tarta
Prymat Bułka Tarta
Bezgluten Bułka Tarta
Castello Bułka Tarta


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.