Baza danych żywności i licznik kalorii  

20 gram

Bazylia

Wartość Odżywcza
Porcja
20 gram
na porcje
% RWS*
Energia
23 kJ
0%
5 kcal
Tłuszcze
0,12g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,008g
0%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,018g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,078g
Węglowodany
0,87g
0%
Cukier
0,06g
0%
Błonnik
0,8g
Białko
0,51g
1%
Sól
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Potas
92mg
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 04 lut 08 05:07 AM
< 1%
z GDA *
(5 cal)
0% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (52%)
 
Tłuszcze (17%)
 
Białko (31%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Bazylia Bazylia

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
5
Tłusz
0,12g
Węglo
0,87g
Białk
0,51g
Jest 5 kalorii w Bazylia (20 gram).
Podział Kalorii: 17% tłusz, 53% węglo, 31% białk.

Typowe porcje:

Porcja Kalorie
5 liście 1
2 łyżki stołowe 1
100 gram 27

Podobne rodzaje Przyprawy:

Czarny Pieprz
Czosnek w Proszku
Chili w Proszku
Sól
Curry w Proszku
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przyprawy

Zobacz też:

Monini Bazylia
Sos Pesto
Hortex Warzywa na Patelnię z Bazylią i Tymiankiem
Toppo Tofu z Bazylią
Arla Apetina Serek Kremowy Pomidory i Bazylia
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Prymat Przyprawa Do Jajek
Cykoria Panierka
Deluxe Tarta Trufla
Lidl Przyprawa do Kurczaka
Vitasia Pasta Miso Dark
Kania Bulion Warzywny


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.