Baza danych żywności i licznik kalorii  

Pastani

Spaghetti

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1464 kJ
18%
350 kcal
Tłuszcze
1,60g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,300g
2%
Węglowodany
69,00g
27%
Cukier
4,10g
5%
Błonnik
4,5g
Białko
13,00g
26%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 03 lut 24 02:56 PM
18%
z GDA *
(350 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (81%)
 
Tłuszcze (4%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
350
Tłusz
1,6g
Węglo
69g
Białk
13g
Jest 350 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 4% tłusz, 81% węglo, 15% białk.

Podobne Makarony z Pastani:

Makaron Wieloziarnisty
Orzo
Penne
Spaghetti Durum
Makaron Spaghetti z Ciecierzycy
Makaron Pełnoziarnisty Świderki
  Zobacz Więcej Produktów z PastaniMakarony

Inny rodzaj Makarony:

Spaghetti
Lasagna z Mięsem
Spaghetti Pełnoziarniste
Makaron
Bezmięsne Makaron z Sosem Pomidorowym
Makaron z Sosem Mięsnym
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makarony
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lubella Sprężynki
Vifon Korean Hot Beef
Vitasia Wok Noodles Classic
Virtu Makaron Penne z Kurczakiem
Asia Style Vermicelli Longkou (Makaron Typu Noodle)
Knorr Makaron Napoli


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.