Baza danych żywności i licznik kalorii  

PSS Spolem

Żurek Kielecki

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
268 kJ
3%
64 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
13,00g
5%
Cukier
0,50g
1%
Błonnik
1,8g
Białko
1,30g
3%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 16 kwi 22 11:47 AM
3%
z GDA *
(64 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (85%)
 
Tłuszcze (7%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
64
Tłusz
0,5g
Węglo
13g
Białk
1,3g
Jest 64 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 7% tłusz, 84% węglo, 8% białk.

Więcej produktów z PSS Spolem:

Bułka Graham
Chlebek Myśliwski
Chleb Wieloziarnisty
Lekkie Płatki Zbożowe
Bułka Musli
  Zobacz wszystkie PSS Spolem Produkty

Inny rodzaj Zupy:

Zupa Meksykańska
Zupa Miso
Zupa Jarzynowa (w Puszce, Skondensowana)
Rosół z Kury/Kurczaka
Rosół z Makaronem
Zupa Pomidorowa
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Zupy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Vifon PAD THAI Łagodne
Heinz Cream Of Tomato Soup
Jemy Jemy Zupa Meksykańska
Jemy Jemy Grochowa z Kiełbasą Wieprzową
Kotwica Zupa Pomidorowa
Goong Zupa Błyskawiczna o Smaku Krewetkowym


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.