Baza danych żywności i licznik kalorii  

Vega Up

Chilli Con Pinto

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
209 kJ
3%
50 kcal
Tłuszcze
2,00g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,200g
1%
Węglowodany
4,90g
2%
Cukier
1,50g
2%
Błonnik
2,0g
Białko
1,90g
4%
Sól
2,25g
38%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 12 mar 19 01:15 PM
2%
z GDA *
(50 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (43%)
 
Tłuszcze (40%)
 
Białko (17%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
50
Tłusz
2g
Węglo
4,9g
Białk
1,9g
Jest 50 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 40% tłusz, 43% węglo, 17% białk.

Więcej produktów z Vega Up:

Vegeneze
Grzybowy Strogonow
Tofu Curry z Kokosem
Wegańskie Flaczki
Hummus z Dynią i Imbirem
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Curry:

Wołowina w Sosie Curry
Sos Curry (Suchy, Odwodniony)
Jagnięcina w Sosie Curry
Kurczak w Sosie Curry
Curry w Proszku
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Curry
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Knorr Przyprawa do Mięsa Mielonego
Blue Dragon Thai Green Curry
Roleski Sos Mango z Chili
Jadłowiec Curry Kurczak z Ryżem
Knorr Fix Curry Warzywne
Vifon Tokyoto Udon Curry


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.