Baza danych żywności i licznik kalorii  

Włoszczowa

Kefir

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
188 kJ
2%
45 kcal
Tłuszcze
1,50g
2%
Tłuszcz Nasycony
1,000g
5%
Węglowodany
4,60g
2%
Cukier
3,40g
4%
Błonnik
0,0g
Białko
3,20g
6%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 14 sty 24 03:30 PM
2%
z GDA *
(45 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (41%)
 
Tłuszcze (30%)
 
Białko (29%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
45
Tłusz
1,5g
Węglo
4,6g
Białk
3,2g
Jest 45 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 30% tłusz, 41% węglo, 29% białk.

Podobne Maślanka z Włoszczowa:

Maślanka Naturalna
Maślanka Truskawkowa

Więcej produktów z Włoszczowa:

Serek do Chleba z Papryką
Czarna Perła
Masło Extra
Mazdamer
Ser Morski
  Zobacz wszystkie Włoszczowa Produkty

Inny rodzaj Maślanka:

Maślanka (z Obniżoną Zawartością Tłuszczu, Sfermentowana)
Kefir
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Maślanka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

OSM Siedlce Maślanka Truskawkowa
Łowicz Maślanka Słony Karmel
Łowicz Maślanka Truskawkowa
Czarnocin Kefir Naturalny
Czarnocin Maślanka Naturalna
Mlekpol Deser z Nata De Coco i Kawałkami Czekolady


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.