Oto dlaczego nie widać u mnie jajek... są bardzo świeże i ciężko je obrać, by nie rozwalić ;)
|
1913 kcal
|
Tłusz: 149,93g | Białk: 87,21g | Węglo: 56,60g.
Śniadanie: Alesto Orzechy Pekan, Alesto Orzechy Włoskie, Jajko, Światowid Ser Owczy w Plastrach, Pomidory, Biedronka Awokado, Vitasia Mleczko Kokosowe, EkoWital Ekologiczny Olej Kokosowy. Lunch: Wedel Czekolada Gorzka, Bakalland Wiórki Kokosowe, Piątnica Mascarpone, Truskawki. Obiad: Wedel Czekolada Gorzka, Mal Mleko Zsiadłe Jersey, Ogórek Małosolny, Bakłażan, Tesco Gotowane Brokuły, Tesco Dorsz Bałtycki. więcej...
|
|
Komentarze
świeże jajka dobrze się łupią jak zaraz po ugotowaniu, gdy zalewasz je zimną wodą przy okazji je "obtłuczesz" - poleżą tak chwilę w wodzie i nie ma już problemu z łupieniem ;)
14 cze 18 przez użytkownika: bea.tris
|
O dzięki, spróbuję :) Te się obierają tak se, a że na miękko to zazwyczaj mi pękają w okolicy żółtka jak na załączonym obrazku ;)
14 cze 18 przez użytkownika: mal_07
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|