Śniadanko 900 kcal
|
3105 kcal
|
Tłusz: 279,46g | Białk: 106,59g | Węglo: 37,38g.
Śniadanie: Vitasia Mleczko Kokosowe, EkoWital Ekologiczny Olej Kokosowy. Lunch: Mlekovita Ser Favita Tłusty, Ogórek (ze Skórką), Pomidory, Czerwona Papryka, Lovilio Mozzarella Tarta, Biedronka Masło Osełkowe Ekstra, Jajko. Obiad: Mleczna Dolina Śmietanka 30%, Szpinak, Biedronka Masło Ekstra, Pikok Boczek Wieprzowy Wędzony, Sierpc Ser Królewski, PIKOK PURE Frankfurterki Wieprzowe. Przekąski/Inne: Bulion Wołowy, Alesto Orzechy Włoskie, Alesto Orzechy Pekan. więcej...
|
|
Komentarze
12 wrz 18 przez użytkownika: bimbabimba1
|
30g masła, 40g mozarelli, 4 bardzo duże jajka plus trochę zieleniny z tłustą fetą, I się napykało ;)
12 wrz 18 przez użytkownika: mal_07
|
Ale aż 4 jajka? To jednak mnóstwo białka.... Jak Wam sie to udaje pilnować...
12 wrz 18 przez użytkownika: Agab121
|
Agab 50g białka, jajka nie są jakoś szybko wchłanialne.
12 wrz 18 przez użytkownika: mal_07
|
+mięsko +ser... I mamy zaraz ilość >100g😫
12 wrz 18 przez użytkownika: Agab121
|
To 50 to było w całym śniadaniu. Na obiad 30-40g i będzie git 😉
12 wrz 18 przez użytkownika: mal_07
|
To ja mam jakiś "niekobiecy" spust 😉
12 wrz 18 przez użytkownika: Agab121
|
wow, ile czasu na tym " ujedziesz"? nie podnosi.Ci cukru ta ilosc?
12 wrz 18 przez użytkownika: bimbabimba1
|
Agab spokojnie, też potrafię dużo, tylko nie chcę przesadzać, więc się pilnuję, ot cała tajemnica ;) Bimba kolejny posiłek będzie po treningu czyli pewnie gdzieś między 18 a 19. Śniadanie było o 8:40. Pewnie coś tam mi cukier się podnosi, jak każdy chyba posiłek, ale to jest rząd 10-20 mg/dl wyżej niż przed posiłkiem, na pewno poniżej 100mg/dl jest po posiłkach.
12 wrz 18 przez użytkownika: mal_07
|
Mal, pisałam już kilka wiadomości do Ciebie na priv ale nieststy nie przechodzą. Myślę że to jakiś problem z moją przeglądarka w telefonie. Jak tylko będę w domu, wyślę z komputera. Mam zresztą kilka pytań do Ciebie :)
13 wrz 18 przez użytkownika: Agab121
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|