Placek dyniowo-konopny z gulaszem i gorgonzolą z mascarpone
Zobacz Kalendarz Diety, 19 października 2018:
|
1533 kcal
|
Tłusz: 118,54g | Białk: 95,90g | Węglo: 26,68g.
Śniadanie: Animex Food Meaters Kabanosy z Chili. Lunch: Dulano Kiełbasa Salami, Pikok Parzony Boczek Wieprzowy. Obiad: EkoWital Ekologiczny Olej Kokosowy, Smalec, Udziec Wołowy (Duszony, Gotowany), Mal Mleko Zsiadłe Jersey, Italiamo Mascarpone i Gorgonzola, Jajko, Naturavena Mąka Konopna, Dynia Hokkaido, Biedronka Kiełki Brokułu, Tesco Sałatka Florencka. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|