Makaron z pomidorami, tuńczykiem, cukinią i parmezanem ☺️
|
1587 kcal
|
Tłusz: 49,77g | Białk: 92,97g | Węglo: 190,85g.
Śniadanie: Pilos Mleko bez Laktozy 1,5%, Women's Best Vegan Protein, Biedronka Ale Jaja M, Crownfield Płatki Owsiane Bio, Banan. Lunch: Good Food Wafle Kukurydziane Kasza Jaglana i Czarny Pieprz, Lidl Gruszka, Robico Kefir 1,5%. Obiad: Jabłko, Nixe Tuńczyk w Oliwie z Oliwek, Lovilio Parmezan , Cukinia, Nasza Spiżarnia Pomidory Krojone w Puszce, Tiradell Makaron Pełnoziarnisty Świderki. Przekąski/Inne: Sante Siemię Lniane , Papryka o Wydłużonych Strąkach, Ogórek (Obrany), Lidl Oliwa z Oliwek, Kamis Musztarda Francuska, Bonduelle Kukurydza Zlocista, Sałata Lodowa (w tym Odmiana Sałaty Kruchej). więcej...
|
|
Komentarze
11 mar 19 przez użytkownika: rokoszdominika
|
Dziękuję, bardzo je lubię. Stare Burgenlandy :)
11 mar 19 przez użytkownika: misssma
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|