Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
Sokolica83
Dziennik
17 cze 19
Dziennik Sokolica83, 17 cze 19
Profil Sokolica83
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Gdy awokado jest juz za miekkie to najlepiej dodac jajka, szczypior, sol i pieprz, troszke majonezu i wychodzi nieziemska pasta do bulki grahamki ....mniam!
35 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
😋
17 cze 19 przez użytkownika:
Agnes1183
O nie🤤
18 cze 19 przez użytkownika:
Grażka85
Boże, jak wybrać dobre awokado? Ostatnio kupiłam i normalnie nie wiem, ale nie wiem kiedy można jeść kiedy nie 😂 Po czekałam 2 dni, było miękkie, a jak rozkroilam do w środku ta pestka była jakaś biała, taki biały nalocik, no i nie wiem czy to było dobre czy nie i wyrzuciłam 😂 Please, help me 😂
18 cze 19 przez użytkownika:
fit_andzia
W sumie ja też nie bardzo się na nich znam ale wie. Ze więcej w Kauflandzie nie kupię bo są twarde i niejadalne... Ja lubię te miękkie a że jestem niecierpliwa to lubie kupić od razu jadalne.... Co do nalotu na pestce to chyba nic złego ale to chyba.... expertem nie jestem..
18 cze 19 przez użytkownika:
Sokolica83
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi Sokolica83
Zobacz Pełną Historię