Dziennik Sokolica83, 17 cze 19

Gdy awokado jest juz za miekkie to najlepiej dodac jajka, szczypior, sol i pieprz, troszke majonezu i wychodzi nieziemska pasta do bulki grahamki ....mniam!

35 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
😋 
17 cze 19 przez użytkownika: Agnes1183
O nie🤤 
18 cze 19 przez użytkownika: Grażka85
Boże, jak wybrać dobre awokado? Ostatnio kupiłam i normalnie nie wiem, ale nie wiem kiedy można jeść kiedy nie 😂 Po czekałam 2 dni, było miękkie, a jak rozkroilam do w środku ta pestka była jakaś biała, taki biały nalocik, no i nie wiem czy to było dobre czy nie i wyrzuciłam 😂 Please, help me 😂 
18 cze 19 przez użytkownika: fit_andzia
W sumie ja też nie bardzo się na nich znam ale wie. Ze więcej w Kauflandzie nie kupię bo są twarde i niejadalne... Ja lubię te miękkie a że jestem niecierpliwa to lubie kupić od razu jadalne.... Co do nalotu na pestce to chyba nic złego ale to chyba.... expertem nie jestem..  
18 cze 19 przez użytkownika: Sokolica83

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Sokolica83


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.