Wyjątkowo dobry wyszedł :>
|
1699 kcal
|
Tłusz: 78,03g | Białk: 93,08g | Węglo: 141,37g.
Śniadanie: Olimp System Protein 80, Łowickie Mleko 2%, One Day More Musli Wiosenne. Lunch: Wawel Czekolada Gorzka Przysmak Studencki, Wawel Czekolada Gorzka Przysmak Studencki, Castello Mąka Pszenna Tortowa Typ 450, SM Głubczyce Śmietana 18%, Hortex Szpinak, Nautica Łosoś Norweski Wędzony, Lubella Makaron Pełnoziarnisty z Orkiszem. więcej...
|
|
Komentarze
Wygląda kozacko. Strasznie się wydziera żeby go przykryć masełkiem 🤪
04 kwi 20 przez użytkownika: gating
|
Był z masełkiem, solą i żółtym serkiem 😋 Trochę za długo w piekarniku siedział, skórka mocno chrupiąca wyszła ale wyszedł pychota. Głównie żytni razowy 😋
04 kwi 20 przez użytkownika: mal_07
|
04 kwi 20 przez użytkownika: gating
|
04 kwi 20 przez użytkownika: vibo69
|
Vibo żeby nam żal nie było😉. Z autopsji wiem ze do świeżutkiego się nie żałuje niczego. Cwaniara rąbała z grubą omastą już poza kadrem omomomom😂
04 kwi 20 przez użytkownika: gating
|
twój mi się bardziej podobał 😜
04 kwi 20 przez użytkownika: vibo69
|
No bo ja robię Vibo fotki pod Keto kalendarz 😉, patrz dziś co leży na puperniklu 😜
05 kwi 20 przez użytkownika: gating
|
Gating jak Ty mnie znasz 😎 maseło do cieplutkiego jeszcze chlebka... 😍
Vibo ileż można smalec jeść...
05 kwi 20 przez użytkownika: mal_07
|
05 kwi 20 przez użytkownika: Grażka85
|
Grażka przepis jest na bazie tego https://www.moja-piekarnia.pl/2008/07/05/pierwszy-chleb/ tylko mąka u mnie to 50% żytnia razowa, 25% żytnia 720 (albo 650 nie mam pewności), 25% pszenna razowa. I wody trochę więcej daję, bo te mąki bardziej "piją". Jak wyhodować zakwas i jak robić zaczyn na chleb znajdziesz tu https://www.moja-piekarnia.pl/zakwas/
05 kwi 20 przez użytkownika: mal_07
|
wiadomo że do nasycenia 😄
05 kwi 20 przez użytkownika: vibo69
|
Vibo ja dobra żona jestem,. smalec dla męża zostawiam.
05 kwi 20 przez użytkownika: mal_07
|
Mal dziękuję bardzo za przepis, wyprobuję napewno 🙃.
05 kwi 20 przez użytkownika: Grażka85
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|