Dynia, papryka, cebula, feta, pestki dyni, około 180 kcal
|
1430 kcal
|
Tłusz: 76,28g | Białk: 85,29g | Węglo: 100,73g.
Śniadanie: Masło, Tolonis Jogurt Typu Greckiego Naturalny 2%, Jajko, Cukier, Delikate Ser Twarogowy Chudy. Lunch: Masło, Piątnica Serek Śmietankowy w Plastrach , Miód, Masło, Chleb Pszenny, Cebule, Alesto Fine Prażone Pestki Dyni Styryjskiej, Czerwona Papryka, Elios Ser Feta, Dynia. Obiad: Pizza z Chorizo. Przekąski/Inne: Madero Ketchup Pikantny, Tarczyński Parówki z Fileta Kurczaka , Sottile Gusto Mozzarella Ser Tarty. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|