Dziennik hobodon (호주부), 31 lip 20

Breakfast
495 kcal

Zobacz Kalendarz Diety, 31 lipca 2020:
1956 kcal Tłusz: 43,96g | Białk: 61,13g | Węglo: 344,37g.   Śniadanie: 스키피 땅콩버터 청크, 발효반죽 빵, 커피, 찐옥수수, 혼합 견과류, 체리, 아오리사과, 삶은 계란, 상하목장 유기농 저지방 우유. Lunch: 매실차, 단무지, 미소된장국, 한성기업 튀김맛 우동, 야채샐러드, 오뚜기 양송이 스프 (200g), 장어초밥, 참치초밥, 초밥, 새우초밥, 광어초밥, 연어초밥. Obiad: 찐옥수수, 체리, 바나나, 발효반죽 빵, 혼합 견과류, 스키피 땅콩버터 크리미, 풀무원 네컵 연두부. Przekąski/Inne: 롯데 청포도 사탕, 커피. więcej...
1924 kcal Ćwiczenie: Sprzątanie - 30 minut, Chodzenie (Umiarkowane) - 5/kph - 1 godzina i 15 minut, Praca w Biurze Siedząca - 4 godziny i 15 minut, Prowadzenie Pojazdu - 1 godzina i 30 minut, Gotowanie - 20 minut, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 7 godziny i 40 minut, Prysznic - 20 minut, Mycie Naczyń - 10 minut. więcej...

49 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
510 kcal  
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
이댁에도 아침빵.. 아침빵은 사랑~ 오늘은 아침부터 팻시가 사랑으로 넘쳐요~🥰 
30 lip 20 przez użytkownika: jenny3088
땅콩버터는 무슨맛인가요? 땅콩알레르기때문에 한 번도 먹어본적없어서 궁금한데 맛있나요?? 
30 lip 20 przez użytkownika: 해블리얍얍
뭔가 풍성~해지셨네요 !🤩 
30 lip 20 przez użytkownika: hhush_
스끼피 맛있어요 👍 
30 lip 20 przez użytkownika: 딤플맨
바사에서 동네빵집 (옵스) 발효빵으로 잠시 바꿨습니다. 🙋‍♂️ 
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
스키피는 땅콩 92%에 설탕 오일 등을 섞었다고 나와 있네요. 살짝 달고 고소한 맛입니다😋👌 
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
빵만 바꿔도 약간 풍성해 보이네요. 😄🙋‍♂️ 
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
스끼삐 아닙니까~~? 😽 
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
동네빵집 옵스!!! 학원전!!! 😆👻 
30 lip 20 przez użytkownika: jenny3088
오~~ 옵스가 제법 유명하군요! ㅎㅎ 
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
나 학원도 안 다니는데, 동생이 자꾸 학원전을 사다줘가지고... 먹고 살쪄떠요🤣 
30 lip 20 przez użytkownika: jenny3088
학원전이 칼로리가 좀 있죠 ㅎㅎ 저는 롤케익~ ㅋㅋ 
30 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)
어제 못찾은 달걀 반쪽이 저기 있는것 같네요?ㅋ🤣🤣🤣 
31 lip 20 przez użytkownika: 겨울i(2)
계란이 빵 뒤에서 빼꼼~ ㅋㅋㅋ😽 
31 lip 20 przez użytkownika: hobodon (호주부)

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi hobodon (호주부)


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.