Pan-roasted Pork Loin▪️Chinese 5-spice BBQ Sauce▪️Yesterday's Yakisoba Noodles▪️Shavel Brussels & Romaine, Cajun Gorgonzola Dressing, Sriracha
|
2049 kcal
|
Tłusz: 67,81g | Białk: 109,19g | Węglo: 195,37g.
Śniadanie: Oatmeal Bread, Coffee, Carnation Evaporated Milk. Lunch: Cuisine Solutions Chicken Korma, Basmati Rice. Obiad: Marie's Chunky Blue Cheese Dressing, Brussels Sprouts, Mixed Salad Greens, Sun Luck Yakisoba Noodles, Pork Loin (Tenderloin) . Przekąski/Inne: Trader Joe's Swiss Dark Chocolate with 30% Whole Hazelnuts, Trader Joe's Dark Chocolate Almonds with Sea Salt & Turbinado Sugar, Trader Joe's Dark Chocolate with Almonds Bar, Oranges, Red Table Wine, Spaten Oktoberfest. więcej...
|
|
Komentarze
Another winner😋 🏆! Your meals are amazing! 👏
Are you a professional chef?
16 gru 20 przez użytkownika: aintgotaname
|
Just a humgry, homecook @aintgotaname but thanks for asking❣️
16 gru 20 przez użytkownika: sk.17
|
Outstanding! You’d win any competition! 🏆
17 gru 20 przez użytkownika: wifey9707
|
gorgeous and healthy. Congrats on your weight loss, btw. That's impressive!
17 gru 20 przez użytkownika: lornaw
|
Beautiful presentation! 😋
17 gru 20 przez użytkownika: damablack13
|
Thx wifey, lornaw, damablack for the support! 😊
17 gru 20 przez użytkownika: sk.17
|
And @wifey ... Haven't forgot about the gumbo.
17 gru 20 przez użytkownika: sk.17
|
Such a clash of cultures on 1 plate!
17 gru 20 przez użytkownika: RyanXemenis
|
17 gru 20 przez użytkownika: GibJig
|
17 gru 20 przez użytkownika: Chow moore
|
that looks great - like a tour of Asia and France...
17 gru 20 przez użytkownika: tahoebrun
|
17 gru 20 przez użytkownika: TomLong
|
Beautiful presentation. I bet the flavors we having a party
17 gru 20 przez użytkownika: freetime
|
Another fantastic looking meal. 🙂
17 gru 20 przez użytkownika: lonniehuffman
|
Culture clash is a flavor mash Ryan👍
18 gru 20 przez użytkownika: sk.17
|
Thx GibJig, Chow, Tahoe, Tom, freetime, Lonnie❣️❣️❣️ This was a party of flavor😋
18 gru 20 przez użytkownika: sk.17
|
Wonderful! I remember my mom used to to "five spice" on pork. I need to explore this option again.
22 gru 20 przez użytkownika: melissatwa
|
22 gru 20 przez użytkownika: sk.17
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|