Dyniowe ciacha z malinami i kremem ricottowym
|
1632 kcal
|
Tłusz: 89,66g | Białk: 108,24g | Węglo: 98,78g.
Śniadanie: Pomidory, Sonko Pieczywo Lekkie Błonnikowe, Krakus Parówki z Szynki, Baresa Pesto Alla Calabrese. Lunch: Maliny, Biedronka Jajko L, Asia Flavours Mleczko Kokosowe, Castelli Ricotta, Krukam Mąka Ryżowa, Malinowe Mąka Kokosowa, Dynia. Obiad: Alesto Orzechy Nerkowca, Kaufland Pomidor, Gustobello Pesto Arrabbiata, All Nutrition Whey Protein, Światowid Radamer, Kraina Mięsa Filet Z Piersi Kurczaka. Przekąski/Inne: Mleczko Kokosowe, WPC Protein Plus, Mąka Kokosowa, Wiórki Kokosowe, All Nutrition F**King Delicious Cookie White Chocolate Cream, Laurieri Master Bakers Quadrotti Ciasteczka z Kakao. więcej...
|
|
Komentarze
16 wrz 21 przez użytkownika: Nadia;
|
150g puree z dyni
30g mąki kokosowej
20g dowolnej mąki (u mnie ryżowa)
80g ricotty
50g mleczka kokosowego
Jajko
Słodzik
50g borówek ( dodałam maliny bo były w promocji🤣)
Ugotowaną dynię zmiksować z 1/2 porcji mąki kokosowej , jajkiem , dowolną mąka i słodzikiem . Dodać borówki i wymieszać . Piec w 200° przez 20-30 min . (Trzymałam dłużej )
Pozostałą mąkę kokosową, ricottę, mleczko i słodzik wymieszać . Podawać z placuszkami.
16 wrz 21 przez użytkownika: gedvin
|
16 wrz 21 przez użytkownika: Nadia;
|
napatrzę sie na takie dzieła kulinarne i jak później fata zbijać XD
16 wrz 21 przez użytkownika: 2grand
|
2grand. Takie dobrocie to tylko w mięśnie idą 😉
17 wrz 21 przez użytkownika: gedvin
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|