Dziennik sk.17, 03 lut 22

Cajun Rockfish▪️Soucy Red Beet Green Pistou▪️Tumeric Rice▪️Pan-seared Brussels

Zobacz Kalendarz Diety, 03 lutego 2022:
2120 kcal Tłusz: 56,80g | Białk: 95,21g | Węglo: 203,20g.   Śniadanie: Lowell Rhubarb Strawberry Jam, Trader Joe's Crunchy Salted Peanut Butter with Flax & Chia Seeds, Carnation Evaporated Milk, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Trader Joe's Uncured Black Forest Ham, Coffee. Lunch: Lowell Rhubarb Strawberry Jam, Trader Joe's Crunchy Salted Peanut Butter with Flax & Chia Seeds, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Trader Joe's Uncured Black Forest Ham. Obiad: Honey Butter, Pinot Blanc Wine , Jasmine Rice (Cooked), Braised Cabbage, Rosarita Salsa Verde, Pacific Rockfish (Mixed Species) . Przekąski/Inne: barkTHINS Dark Chocolate Coconut with Almonds, Syrah Wine , Spaten Oktoberfest. więcej...

51 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Brother, can you just make anything plain. I feel so sorry for my hubby Chef Sk.17! Looks delicious!😋😋😁👍 
04 lut 22 przez użytkownika: Shrewdness
I was looking for the brussels, too 😁 I think they're on tonight's menu. 
04 lut 22 przez użytkownika: SherryeB
Oh dear me!!!!! Lovely 😍😍😍😍😍 
04 lut 22 przez użytkownika: ocean_girl
I agree, brother, you just can't make anything plain!. Here's to that!! 
04 lut 22 przez użytkownika: gastropod
yum 
04 lut 22 przez użytkownika: ridemariel
Good question about the brussels. I messed up🤦‍♂️ It should have been “Spicy Butter-braised Cabbage & Carrots”. Sorry for the mis-labeling 🤷‍♂️ 
04 lut 22 przez użytkownika: sk.17
Perfect meal!!!!  
04 lut 22 przez użytkownika: melissatwa
How did you make your rockfish? I always find it so fishy that I only use it in seafood chowder to cover the taste. 
04 lut 22 przez użytkownika: smithe2383
@smithe : flash frozen rockfish thawed slowly at 34F for 24 hours. Cut into 4-6 oz serving pieces at rub wirh lemon & olive oil. Season with salt & spice mixture (cajun, whatever). Sear 45s per side, baste with butter and finish in 300F oven. Fish is done with cake tester stuck into thick part of fillet and touched to lower lip is not cold. Squeeze of lemon & enjoy. Fishy taste comes from poor product, improperly thawed product and/or overcooked product. Lemon or Dry Vermouth are good to sprinkle over any fish to remove fishiness .. Hope this helps 🐟🐠🐡 
04 lut 22 przez użytkownika: sk.17
See tonight’s post for brussels Erq & SherryeB 😁 
04 lut 22 przez użytkownika: sk.17
Thx so much OG, gp, RM & M 🥰 The evening meal should be an expression of love. ❤️ 
04 lut 22 przez użytkownika: sk.17
No plain here Shrewd 🤗 But it’s not super complicated either; love to change it up everyday 🥰 
05 lut 22 przez użytkownika: sk.17
Very nice presentation. ❤️ 
05 lut 22 przez użytkownika: Brigit123
Thx Tim 👍 
05 lut 22 przez użytkownika: sk.17
Glad you appreciate Brigit 😊 We do eat with our eyes first 👀 
05 lut 22 przez użytkownika: sk.17

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi sk.17


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.