Lamb Stew with Rutabagas & Carrots▪️Spicy Oven-roasted Daikon▪️Harissa & Preserved Lemon Crema▪️Whipped Yukon & Parsnip Puree
|
2149 kcal
|
Tłusz: 58,84g | Białk: 87,33g | Węglo: 224,88g.
Śniadanie: Trader Joe's Crunchy Salted Peanut Butter with Flax & Chia Seeds, Lowell Rhubarb Strawberry Jam, Carnation Evaporated Milk, Coffee, Costco Black Forest Ham, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread. Lunch: Sweet Home Farm Honey Nut Granola, Tillamook Oregon Dark Cherry Yogurt. Obiad: Cacique Crema Mexicana , Cooked Rutabaga, Mashed Potato, Parsnips, Lamb or Mutton Stew with Potatoes and Vegetables in Gravy, Red Table Wine. Przekąski/Inne: Lindt Excellence Dark Chocolate Chili, Merlot Wine, Chickpeas (Garbanzo Beans, Bengal Gram) (Mature Seeds, with Salt, Cooked, Boiled). więcej...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Komentarze
22 lut 22 przez użytkownika: buenitabishop
|
22 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
22 lut 22 przez użytkownika: moopie321
|
Thx moops! You have inspired my plating so much ❣️❣️
22 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
23 lut 22 przez użytkownika: Pegster8
|
23 lut 22 przez użytkownika: Shrewdness
|
Oh my word, This looks heavenly do post your recipe for us!!
So inspiring.
23 lut 22 przez użytkownika: Bandrai
|
Thx Shrewd, Pegster, Erq & Bandrai 😊😊😊😊 As far a recipes are comcerned, I don't use them @Bandrai. Daikon is explained in yesterday‘s post. Potato Parsnip puree is 50/50 potatoes & parsnips. And the stew 🤷♂️ Probobaly a combo of Mongolian Beef & Beef Burgundy would land you in rhe right zipcode.
23 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
I am here just drooling 🤤 😋 😍
23 lut 22 przez użytkownika: JC_suburbangothcatmom
|
Drooling is the greatest compliment of all 🤤🤗😊
23 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
24 lut 22 przez użytkownika: wifey9707
|
Order ready for pickup wifey ❣️
24 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
24 lut 22 przez użytkownika: wifey9707
|
Knock louder next time ❣️😂
24 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|