Beef Tallow Sous-vide (110F) Spring Chinook▪️Braised Beluga & Red Lentils and Kale▪️Steamed Asparagus
|
2368 kcal
|
Tłusz: 74,99g | Białk: 88,18g | Węglo: 179,50g.
Śniadanie: Carnation Evaporated Milk, Coffee. Lunch: Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Scrambled Egg , BelGioioso Sliced Mild Provolone Cheese. Obiad: Oranges , Safeway Select Mushroom Wine Simmer Sauce, Publix Yukon Gold Potatoes, Pinot Noir Wine , Cooked Asparagus (Fat Added in Cooking), Splendid Spoon Moroccan Lentil Stew, Chinook Salmon . Przekąski/Inne: Apple Cider, Brandy, Umpqua French Vanilla Ice Cream , Gulden's Spicy Brown Mustard, Genuine Steak House Brand Beef Ribeye Steak, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Pinot Noir Wine, Spaten Oktoberfest, Red Table Wine. więcej...
|
|
Komentarze
21 gru 22 przez użytkownika: buenitabishop
|
22 gru 22 przez użytkownika: NAVYWIFESKI
|
Thx buenita, NAVY & Erq❣️❣️❣️ My asparagus-hugs to all of you🤗🤗🤗
22 gru 22 przez użytkownika: sk.17
|
I thought the tallow would be too rich but it wasn‘t Erq🤷♂️
22 gru 22 przez użytkownika: sk.17
|
22 gru 22 przez użytkownika: -MorticiaAddams
|
22 gru 22 przez użytkownika: NAVYWIFESKI
|
22 gru 22 przez użytkownika: sk.17
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|