843 kcal Kraftowa mozzarella z mleka koziego; twaróg kozi ze szczypiorkiem + warzywa/owoce z pestkami słonecznika i oliwą z oliwek. Chlebek żytni na własnym zakwasie.
|
2623 kcal
|
Tłusz: 110,57g | Białk: 173,15g | Węglo: 226,90g.
Śniadanie: Masło, Jajko Gotowane, Chleb Żytni. Lunch: Pierś z Kurczaka Gotowana, Gotowane Brokuły (bez Dodatku Tłuszczu przy Gotowaniu), Lidl Ryż Basmati. Obiad: Bakalland Pestki Dyni Łuskane, Bakalland Słonecznik Łuskany, Pringles Pringles, Gotowane Brokuły (bez Dodatku Tłuszczu przy Gotowaniu), Gotowany Łosoś, Luxury Food Makaron z Grochu, Oliwa z Oliwek. Przekąski/Inne: Danmis Twaróg Kozi, SPC Chleb Żytni 100% na Naturalnym Zakwasie, Pestki Dyni, Oliwa z Oliwek, Ogórek (ze Skórką), Roszponka, Kaufland Pomidor Cherry, Mozarella z Mleka Koziego. więcej...
|
|
Komentarze
03 sty 23 przez użytkownika: Kate is a new start
|
03 sty 23 przez użytkownika: poniatowskasylwia33
|
kozie sery ❤️ bajeczne smaki- uwielbiam
03 sty 23 przez użytkownika: AgataTeraz
|
Polecam odstawić pieczywo/makarony/ itp. Efekty przyspieszą
04 sty 23 przez użytkownika: nstbs
|
o. rany. zazdroszczę. ja mam limit 1400 kcal dziennie, to to by mi musiało starczyć na śniadanie i na obiad 😂
04 sty 23 przez użytkownika: Smokozolw
|
można przepis na zakwas i chleb
05 sty 23 przez użytkownika: Paulina Weronika
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|