Broccoli and pasta with carbonara sauce 😋
|
1826 kcal
|
Tłusz: 83,98g | Białk: 129,27g | Węglo: 144,45g.
Śniadanie: Lenny & Larry's The Complete Cookie - Snickerdoodle, Куриное Филе, Market Pantry Swiss Deli-Style Cheese Slices, Сладкий Красный Перец, Помидоры Черри, Яйцо, Авокадо, Horizon Organic Whole Milk with DHA Omega-3. Lunch: Lenny & Larry's The Complete Cookie - Snickerdoodle, Horizon Organic Whole Milk with DHA Omega-3, Nordic Naturals Ultimate Omega 2X, Ананас, Good Culture Whole Milk Classic Cottage Cheese (Container), Голубика, Сахар, Киви. Obiad: O Organics Mozzarella, Зеленый Горошек (Замороженный), Оливковое Масло, Филе Индейки, Nature's Harvest Glazed Pecans. Przekąski/Inne: Snickers Ice Cream Bar (70g), Trans-Ocean Crab Classic Flake Style. więcej...
|
|
Komentarze
Looks SO good. Good portion. Love the plate.
24 lip 23 przez użytkownika: StormsGirl
|
25 lip 23 przez użytkownika: Sam Penya
|
25 lip 23 przez użytkownika: ocean_girl
|
25 lip 23 przez użytkownika: angmil1982
|
25 lip 23 przez użytkownika: LilyAleks
|
Recipe: Boil 100 grams of pasta and 200 grams of broccoli (I steam broccoli for 7 minutes in the microwave). Cooking carbonara sauce: take 4 egg yolks and one whole egg, beat with a fork, add 200 grams of grated parmesan or mozzarella, I add a little more water to make the sauce more liquid. We leave the sauce and cut 150 grams of bacon into small pieces, fry it, then add the prepared pasta and broccoli there, mix and fry together for another minute, then mix the sauce into the finished dish (the pan should still be on fire) so that the sauce is evenly distributed, the egg and yolks curdle, and the cheese melts. I salt the pasta during cooking, I add black pepper to the sauce, but this is to taste.
25 lip 23 przez użytkownika: LilyAleks
|
This recipe is for 2-3 portions
25 lip 23 przez użytkownika: LilyAleks
|
25 lip 23 przez użytkownika: -MorticiaAddams
|
25 lip 23 przez użytkownika: Barizol
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|