Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
Pani Sowa
Dziennik
12 sie 23
Dziennik Pani Sowa, 12 sie 23
Profil Pani Sowa
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Jestem rozczarowana....200g wołowiny ale że mam ujową patelnię to w środku bardziej przypominało tatar niż burgera :P
29 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
Medium rare 😁
12 sie 23 przez użytkownika:
Dominik_H
Niektórzy powiedzieliby, że to idealne wysmażenie. Jednak ja też wolę "well done" 😁
12 sie 23 przez użytkownika:
Silver◇
Ja preferuję medium ale do tego to mu jeszcze było daleko 🤣🤣
12 sie 23 przez użytkownika:
Pani Sowa
Od kiedy Pan Mąż nabył drogą kupna termometr do mięsa , moje mięcho wychodzi zawsze dokładnie takie jakiego chcę. Twierdziłam, że jest mi niepotrzebny, lata praktyki i takie tam... Teraz wiem jak bardzo się myliłam
12 sie 23 przez użytkownika:
Jolenia
Popieram męża Joleni - termometr jest nieodzowny 👋👋
12 sie 23 przez użytkownika:
AgataTeraz
ujowa patelnia to dramat. Zainwestowałam w porządną i życie stało się piękniejsze😁
12 sie 23 przez użytkownika:
klopsik1
No właśnie kupiłam nie dawno bo potrzebuje takiej duzej. Tania nie była i wygląda bardzo solidnie. Ale niestety się nie sprawdza, grzeje jakoś tylko na środku, bez sensu w ogóle 😐 ale fakt , termometr to dobry pomysł. Już jakiś czas noszę się z zamiarem kupna do celów cukierniczych 🤔 dzięki za pomysł 👌☺️
13 sie 23 przez użytkownika:
Pani Sowa
Mniam
13 sie 23 przez użytkownika:
SkutaOla420
Nie ma takiej możliwości, by na jednej patelni przyrządzić wszystko. Do burgerów i steków najlepsze są patelnie żeliwne, udadzą się nawet bez termometru.👍
13 sie 23 przez użytkownika:
AgataTeraz
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi Pani Sowa
Zobacz Pełną Historię