Dziennik Pani Sowa, 12 sie 23

Jestem rozczarowana....200g wołowiny ale że mam ujową patelnię to w środku bardziej przypominało tatar niż burgera :P

29 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Medium rare 😁 
12 sie 23 przez użytkownika: Dominik_H
Niektórzy powiedzieliby, że to idealne wysmażenie. Jednak ja też wolę "well done" 😁 
12 sie 23 przez użytkownika: Silver◇
Ja preferuję medium ale do tego to mu jeszcze było daleko 🤣🤣 
12 sie 23 przez użytkownika: Pani Sowa
Od kiedy Pan Mąż nabył drogą kupna termometr do mięsa , moje mięcho wychodzi zawsze dokładnie takie jakiego chcę. Twierdziłam, że jest mi niepotrzebny, lata praktyki i takie tam... Teraz wiem jak bardzo się myliłam  
12 sie 23 przez użytkownika: Jolenia
Popieram męża Joleni - termometr jest nieodzowny 👋👋 
12 sie 23 przez użytkownika: AgataTeraz
ujowa patelnia to dramat. Zainwestowałam w porządną i życie stało się piękniejsze😁 
12 sie 23 przez użytkownika: klopsik1
No właśnie kupiłam nie dawno bo potrzebuje takiej duzej. Tania nie była i wygląda bardzo solidnie. Ale niestety się nie sprawdza, grzeje jakoś tylko na środku, bez sensu w ogóle 😐 ale fakt , termometr to dobry pomysł. Już jakiś czas noszę się z zamiarem kupna do celów cukierniczych 🤔 dzięki za pomysł 👌☺️ 
13 sie 23 przez użytkownika: Pani Sowa
Mniam 
13 sie 23 przez użytkownika: SkutaOla420
Nie ma takiej możliwości, by na jednej patelni przyrządzić wszystko. Do burgerów i steków najlepsze są patelnie żeliwne, udadzą się nawet bez termometru.👍 
13 sie 23 przez użytkownika: AgataTeraz

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Pani Sowa


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.