tost z chleb zytniego z mortadelą włoską, jajkiem poche, sałatą, szpinakiem i pomidorem. dressing: musztarda + majonez ~ 800 kcal
|
2510 kcal
|
Tłusz: 101,68g | Białk: 112,05g | Węglo: 279,94g.
Śniadanie: Sokołów Pasztet Wieprzowy , Chleb Żytni. Lunch: Italiamo Mortadella Bologna I.G.P., Olej Lniany, Szpinak, Biedronka Chleb Żytni 7 Ziaren, Jajko Gotowane, Musztarda, Majonez, Pomidor Malinowy, Sałata. Obiad: Putka Jagodzianka. Przekąski/Inne: Top Akardo Pistacje Prażone Solone, Olimp Odżywka Białkowa. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|