Jajecznica ze świeżą kolendrą, smażona na oleju kokosowym, posypana domowym parmezanem z nerkowca, domowa bułka pszenna z bezmięsnym boczkiem i domowy wegański sos majo-imbir-habanero.
|
2280 kcal
|
Tłusz: 93,47g | Białk: 106,75g | Węglo: 251,07g.
Śniadanie: Piątnica Koktajl z Białkiem Serwatkowym Malina Granat, Szarlotka z Kruchym Ciastem. Lunch: Rzepakowy Olej Roślinny, Olej Kokosowy, I Love Vege Majonez Wegański, Kresto Nerkowce, Bułka Pszenna, Jajko, Bezmięsny Mięsny Bezmięsny Boczek. Obiad: Wegańskie Pierogi A'la Mięsne, Bezmięsny Mięsny Bezmięsny Boczek, Bułka Pszenna. Przekąski/Inne: Gruszki, Sernik, Bezmięsny Mięsny Bezmięsny Boczek, Chleb Orkiszowy. więcej...
|
|
2962 kcal
|
Ćwiczenie:
Siłownia (Fitness) - 1 godzina i 30 minut, Odpoczywanie - 14 godziny i 30 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|