Tosty z mąki migdałowej 😍
|
1017 kcal
|
Tłusz: 71,39g | Białk: 49,70g | Węglo: 47,11g.
Śniadanie: Cheddar Cheese, Sliced Ham (Regular, Approx. 11% Fat), Blanched Almonds. Lunch: Krakus Żurek, Kujawski Olej, Red Tomatoes, Mixed Salad Greens, Mozzarella Cheese (Whole Milk), Tesco Ciecierzyca. Obiad: Schulstad Tost Maślany. więcej...
|
|
Komentarze
Przepis na takie tosty proszę :D
12 wrz 17 przez użytkownika: Titi95Titi
|
Uwielbiam. Często robie :-) fajna alternatywa dla chleba ?
13 wrz 17 przez użytkownika: ania-aniula
|
właśnie gdzie ten przepis
13 wrz 17 przez użytkownika: soba24082
|
Podbijam ^^ przepis prosimy :)
13 wrz 17 przez użytkownika: Fade_to_black
|
Przepis banalnie prosty:)
Pomieszać 30 g mąki migdałowej z 1 jajkiem, wylać na talerz
Podgrzać w mikrofali (750 W) przez 1,5 min i mamy migdałowy chlebek
Można normalnie włożyć do opiekacza, nie przywiera, rewelacja :)
13 wrz 17 przez użytkownika: czajnik17
|
ciekawe czy w piekarniku wyjdzie.. brak mikrofali ;_;
13 wrz 17 przez użytkownika: Fade_to_black
|
Czy ktoś próbował zrobić taki tost z mąki dyniowej?
13 wrz 17 przez użytkownika: ASMP07
|
Ooo, ale proste :-O A gdzie kupujesz mąkę migdałową i za ile?
13 wrz 17 przez użytkownika: Titi95Titi
|
Super pomysł 😀
mój blender ma pył wszystko mieli, to i migdałom da radę
trzeba przetestować 😜
13 wrz 17 przez użytkownika: bea.tris
|
dobra przetestuje w sobotę bo 2 dni z rzędu na rano to przej.......
13 wrz 17 przez użytkownika: soba24082
|
Mąkę kupuję na Allegro, 40 zł za 1 kg
Trochę dużo, ale u mnie raczej powoli schodzi, nie jest tak źle :)
14 wrz 17 przez użytkownika: czajnik17
|
Ja próbowałam robić pizzę na mące dyniowej, ale to był zdecydowanie błąd, wyszło niejadalne
14 wrz 17 przez użytkownika: czajnik17
|
Domyślam się, że mąka migdałowa smakuje jak migdały :D
14 wrz 17 przez użytkownika: Titi95Titi
|
Mam kokosową. Zobacze jutro czy tez wyjdzie
14 wrz 17 przez użytkownika: Titi95Titi
|
ja już zrobiłem, poszło jako nośnik do smalcu 😸
14 wrz 17 przez użytkownika: CLLPL
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|