Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
Kiklop
Dziennik
03 lis 17
Dziennik Kiklop, 03 lis 17
Profil Kiklop
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Nareszcie, własnej roboty chleb na zakwasie. Nie opłaca się piec w pojedynkę, więc zawsze dwa naraz. A jak smakuje. Najlepiej z pastami warzywnymi albo humusem. Rewelacja.
11 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
Podaj przepis zobaczę jakie proporcje dajesz
03 lis 17 przez użytkownika:
lukiluki12
250 zakwasu 200 mąki pszennej razowej 200 mąki żytniej razowej 350 ml wody. 1 łyżeczka soli himalajskiej Trochę słonecznika z 40 gram
03 lis 17 przez użytkownika:
Kiklop
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi Kiklop
Zobacz Pełną Historię