Dziennik Kiklop, 03 lis 17

Nareszcie, własnej roboty chleb na zakwasie. Nie opłaca się piec w pojedynkę, więc zawsze dwa naraz. A jak smakuje. Najlepiej z pastami warzywnymi albo humusem. Rewelacja.

11 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Podaj przepis zobaczę jakie proporcje dajesz 
03 lis 17 przez użytkownika: lukiluki12
250 zakwasu 200 mąki pszennej razowej 200 mąki żytniej razowej 350 ml wody. 1 łyżeczka soli himalajskiej Trochę słonecznika z 40 gram 
03 lis 17 przez użytkownika: Kiklop

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Kiklop


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.