Dziennik Sokolica83, 18 gru 17

Szynkowarowe szalenstwa ciag dalszy... gorna fotka-mielonka z łopatki, dolna fotka - mistrzostwo swiata - UDKÓWKA !!! za jakis czas chyba kupie drugi szynkowar hehe

Zobacz Kalendarz Diety, 18 grudnia 2017:
2346 kcal Tłusz: 87,93g | Białk: 113,85g | Węglo: 280,35g.   Śniadanie: Nasiona Siemienia Lnianego, Banan, Mleko z 2% Tłuszczu, Kupiec Kaszka Kukurydziana. Lunch: Konspol Kabanosy z Kurczaka, Pomidory, Primavika Pasztet Warzywny z Soczewicą, Domowe Udkówka (Szynka z Udek z Szynkowara), Domowe Mielonka z Łopatki Wieprzowej, Bułka Kukurydziana. Obiad: Mandarynki, Krupnik. Przekąski/Inne: Chleb Pszenno-Żytni, Pomidory, President Brie Naturalny, Domowe Mielonka z Łopatki Wieprzowej, Domowe Udkówka (Szynka z Udek z Szynkowara), Wodzisław Pasztet Warzywny z Suszonymi Pomidorami, Bułka Kukurydziana, Koktajl Mleczno- Owocowy. więcej...
1972 kcal Ćwiczenie: Prace Domowe - 3 godziny, Zakupy - 2 godziny i 20 minut, Odpoczywanie - 9 godziny i 40 minut, Spanie - 9 godziny. więcej...

20 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Czad! 😃😋 
18 gru 17 przez użytkownika: Magda!!
😍😍😍🍽🍴🔪 
18 gru 17 przez użytkownika: djtarpan
też mam plan kupić taki sprzęt :) 
18 gru 17 przez użytkownika: CLLPL
Szczerze polecam...sklepowe wedliny moga nie istniec 
18 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83
😱😍🤗😋🍴  
18 gru 17 przez użytkownika: vibo69
Również polecam...naprawdę można cuda wytworzyć.  
18 gru 17 przez użytkownika: Jolenia
Też sie przymierzam do zakupu to takie metalowe ze sprężyną? Pytanie o smak jakby gotowane mięso czy jak krakowska szynka z konserwy?  
18 gru 17 przez użytkownika: lukiluki12
lukiluki12 tak to taka puszka ze sprezynką.... a co do smaku... hmm mieso sie nie gotuje tylko parzy okolo 2 godzin w 80 stopniach wiec troche smak gotowanego troche krakowskiej ale to zalezy jakich przypraw uzyjesz...ja poki co wspomagam sie przepisami z neta i wychodza z tym ze np szynke musze dluzej parzyc bo mi wyszla lekko surowa i musialam potraktowaa ja jeszcze piekarnikiem.... ale co do szynkowaru to polecam ... wiesz co jesz i jesz zdrowo ... sol konserwowa (peklujaca) to chyba nie jakies straszne zuo? 
19 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Sokolica83


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.