Kopytka ze schabem i buraczkami dla meza i dzieciakow a ja kasza bulgur .... powoli odzwyczajam sie od vegety... nie jest latwo...
|
1960 kcal
|
Tłusz: 72,29g | Białk: 91,63g | Węglo: 235,70g.
Śniadanie: Społem Chleb Żytni Razowy, Jajko (Całe), Pomidory, Świeża Kiełbasa Wieprzowa. Lunch: Społem Chleb Żytni Razowy, Delikate Puszysty Serek Śmietankowy z Łososiem, Ogórek Kiszony, Cebule, Biedronka Tuńczyk Rozdrobniony w Wodzie. Obiad: Kopytka, Rolnik Ćwikła z Chrzanem, Domowe Bitki ze Schabu, Melvit Kasza Bulgur Ugotowana. Przekąski/Inne: Biedronka Margaryna Wyborna, Światowid Ser Gouda, Bułka Pszenna, Magnetic Kakao, Mleko z 2% Tłuszczu, Kasza Jaglana, Alesto Daktyle Suszone. więcej...
|
|
2390 kcal
|
Ćwiczenie:
Siedzenie - 9 godziny, Gotowanie - 3 godziny i 30 minut, Sprzątanie - 2 godziny, Zakupy - 1 godzina i 30 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
Gorąco polecam, lata temu wszystko musiało być z vegetą albo kostkami rosołowymi. Dziś jak czuję kostkę to nie aż wykręca 😉
18 sty 18 przez użytkownika: mal_07
|
kostek rosolowych sie juz pozbylam i jakos bez wiekszych wyrzeczen ...vegeta to juz problem... jak jeszcze sosy moge podbic smakiem miesa czy innych ziol przypraw tak zupy czy rosol to juz z sola i pieprzem sa dla mnie bez smaku...
18 sty 18 przez użytkownika: Sokolica83
|
Rosół z kostką to profanacja! Spróbuj gotować rosół dłużej (ja swój gotuje min. 6 godzin ale i tak jest najlepszy na drugi dzień), dodaj sporo kości, również wołowych! Do rosołu z wołowiną polecam dodać trochę kapusty (np ćwiartkę).
18 sty 18 przez użytkownika: Cornellka
|
kostek juz nie uzywam....tylko lub az vegety... kurde rosol z kapusta??? z jablkiem widzialam z liscie laurowym a nawet z grzybkiem suszonym heheh co do kosci to daje wolowe do tego cos indyczego i jakas porcja rosolowa z kurczaka no i warzywka ale fakt gotuje go okolo 1.5h
18 sty 18 przez użytkownika: Sokolica83
|
kapusta i por obowiązkowo w rosole. Nadaje charakterystycznego smaku. oczywiście warzywka te chętnie potem zjadam :)
18 sty 18 przez użytkownika: CLLPL
|
Cebulka podpieczona jeszcze do rosołu i lubczyk 🤓
18 sty 18 przez użytkownika: Magda!!
|
W lidlu kupisz piramidki smakowe do rosołu .Polecam same przyprawy bez chemii.
18 sty 18 przez użytkownika: groszek4
|
pora i przypieczona cebulke i ja daje ... 😀
18 sty 18 przez użytkownika: Sokolica83
|
Gotuj dłużej, u mnie rosół pyrka na 80°C przez 24h.Warzywa wrzucam na ostatnie 4-6h. Zawsze ma smak.
19 sty 18 przez użytkownika: mal_07
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|