Bilczyński na live mówił, że przy diecie wysoko ww tłuszcze nasycone powinny być bardzo nisko, dlaczego? jak to się ma do diety z tłuszczem np 40-50%?
|
1744 kcal
|
Tłusz: 67,21g | Białk: 118,68g | Węglo: 166,95g.
Śniadanie: Jarmuż, Mroźna Kraina Fasolka Szparagowa Żółta Cała, Biedronka Pieczarki, Pikok Filet z Piersi Kurczaka z Papryką, Rolnik Ogórki Konserwowe, Pikok Frankfurterki z Szynki Wieprzowej. Lunch: czarnuszka, go on masło orzechowe, sos sojowy, ryż brązowy, marchew, brokuł, filet z piersi kurczaka, olej kokosowy. Obiad: Bakalland Rodzynki Sułtańskie, Płatki Owsiane, Delikate Serek Wiejski bez Laktozy. Przekąski/Inne: Go On Maslo Orzechowe z Kawalkami Orzechow, Look Food Błonnik Kokosowy, Marchewki, Sok z Kiszonej Kapusty, Winiary Barszcz Czerwony Instant, Grejpfrut (Różowy i Czerwony), Migdały, Bakoma Jogurt Naturalny Gęsty 2,8%, KFD Premium WPC 80, Decomorreno Kakao. więcej...
|
|
2464 kcal
|
Ćwiczenie:
Ćwiczenia Siłowe (Umiarkowane) - 1 godzina i 20 minut, Brzuszki - 10 minut, Stepper - 15 minut, Orbitrek - 10 minut, Zakupy - 30 minut, Spanie - 7 godziny, Odpoczywanie - 6 godziny i 15 minut, Praca w Biurze Siedząca - 8 godziny, Spacer - 20 minut. więcej...
|
|
Komentarze
Ja idę teraz w sobotę na jego szkolenie „Fit w Praktyce”, spróbuję go poprosić o dokładniejsze wyjaśnienie. :)
01 mar 18 przez użytkownika: Fronciara
|
Ooo serio?? Zazdroszczę ☺ daj znać jak było 😉
02 mar 18 przez użytkownika: fabregasowa
|
dlatego ze nie laczymy paliw. albo wysokie wegle albo wysokie tluszcze
02 mar 18 przez użytkownika: vibo69
|
Rozumiem że nie łączymy w jednym posiłku, a jak to się ma do np dziennego makro BTW 25/40/35 %?
02 mar 18 przez użytkownika: fabregasowa
|
przy takiej proporcji za bardzo bym nie oczekiwal dobrych rezultatow. chyba ze mowa o gramaturze. i z pewnoscia nie laczyl w posilkach. co innego jakby to bylo 25/25/50 to juz mozna sobie bardziej bezkarnie zaszalec
02 mar 18 przez użytkownika: vibo69
|
Niedobrze, to mój ulubiony rozkład 😂
02 mar 18 przez użytkownika: fabregasowa
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi fabregasowa
|