Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
omadzia5
Dziennik
15 maj 18
Dziennik omadzia5, 15 maj 18
Profil omadzia5
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
32 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
Domowy schab z szynkowara w majeranku.
15 maj 18 przez użytkownika:
omadzia5
😍
15 maj 18 przez użytkownika:
vibo69
a ten schab wcześniej w czymś jeszcze marynujesz , czy tylko obtaczasz w majeranku i do szynkowara? jak długo się go tak gotuje ?
15 maj 18 przez użytkownika:
bea.tris
Pekluje go 7 dni bez nastrzyku. W 6 dniu nacieram dodatkowo majerankiem. Potem do szynkowara. Temp. parzenia od 73-77 st.czas parzenia różny, docelowo schab musi osiągnąć 68st.w środku. Potem szybko studze w zimnej wodzie ok 10 min. Popuszczam docisk, żeby mięso wchłonęlo swój sos i na noc do lodówki
15 maj 18 przez użytkownika:
omadzia5
pieknie wyglada a pewnie smakuje jeszcze lepiej....
16 maj 18 przez użytkownika:
Sokolica83
Dziękuję. Powiem tylko, że wędliny sklepowe mogą się schować ;)
16 maj 18 przez użytkownika:
omadzia5
dzięki 😀
16 maj 18 przez użytkownika:
bea.tris
Nie ma za co ;)
18 maj 18 przez użytkownika:
omadzia5
kupiłem szynkowar
18 maj 18 przez użytkownika:
mryoda
mryoda masz 2 termometry?
18 maj 18 przez użytkownika:
omadzia5
Na razie jeden, ale jestem stary yerbosirb i białą wodę to na wzrok biorę.
18 maj 18 przez użytkownika:
mryoda
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi omadzia5
Zobacz Pełną Historię