Makaron z zielonego groszku i tuńczyk. Powoli wychodzę z detoksu.
|
1774 kcal
|
Tłusz: 56,42g | Białk: 97,36g | Węglo: 221,07g.
Śniadanie: Orzechy Włoskie, Joya Mleko Owsiane, Borówka Amerykańska, Castello Mak Niebieski Mielony, BioAvena Kasza Gryczana Niepalona. Lunch: Wedel Czekolada Gorzka 80%, Jabłko, Nasza Spiżarnia Pomidory Krojone w Puszce, Sol&Mar Tuńczyk Biały w Oliwie z Oliwek , Tiradell Makaron z Zielonego Groszku. Obiad: Jabłko, Cukinia, BioAvena Kasza Gryczana Niepalona, Planton Jogurt Kokosowy bez Cukru , Lidl Tofu Wędzone. Przekąski/Inne: Rossmann Super Krówka. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|