Sos do makaronu z puree z pieczonej dyni i z jogurtu kokosowego i dużo przypraw 👩🏼🍳 Trzeba się podleczyć.
|
1646 kcal
|
Tłusz: 61,37g | Białk: 70,41g | Węglo: 206,12g.
Śniadanie: Lidl Płatki Owsiane Nordwaldtaler, Krukam Masło Orzechowe, Foodspring Vegan Protein o Smaku Waniliowym, Joya Mleko Owsiane, Decomorreno Kakao , Awokado, Banan. Lunch: Favorina Pierniki Glazurowane , Wedel Czekolada Gorzka 80%, Sante Sezam , Gotowana Dynia, Planton Jogurt Kokosowy bez Cukru , Tiradell Makaron z Zielonego Groszku, Lidl Oliwa z Oliwek, Bataty, Marchewki. Obiad: Ritter Sport Dark Whole Hazelnuts, Mlekovita Masło Klarowane, Cukinia, BioAvena Kasza Gryczana Niepalona, Biedronka Ale Jaja M. Przekąski/Inne: Jabłko. więcej...
|
|
Komentarze
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|