Kotlet jajeczny + fasolka zolta i kalafior ok 260kcal
Zobacz Kalendarz Diety, 05 października 2020:
|
1764 kcal
|
Tłusz: 76,03g | Białk: 61,26g | Węglo: 214,05g.
Śniadanie: Mlekpol Serek Puszysty Łaciaty z Cebulą i Szczypiorkiem , Oskroba Chleb Alpejski. Lunch: Sierpc Ser Królewski, Oskroba Chleb Alpejski, Kraina Wędlin Salami Delikatesowe, Pudliszki Ketchup Łagodny, Jajko L, Bułka Tarta, Gotowany Kalafior (bez Dodatku Tłuszczu przy Gotowaniu), Fasolka Szparagowa Żółta Gotowana. Obiad: Owocowa Rapsodia Dżem Truskawkowy Niskosłodzony, Rolmlecz Serek Waniliowy, Castello Mąka Pszenna Tortowa Typ 450. Przekąski/Inne: Top Chips Chipsy o Smaku Sera i Cebuli, Jabłka, Krówka, Wiórki Kokosowe, Mlekpol Mleko 3,2%, Płatki Ryżowe Błyskawiczne. więcej...
|
|
Komentarze
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|