Wiosenna kapusta włoska
|
1308 kcal
|
Tłusz: 54,28g | Białk: 67,25g | Węglo: 145,23g.
Śniadanie: Polskie Młyny Chleb Żytni z Mieszanki do Wypieku 1 Kromka ok.32 g, SPC Chleb z Otrąbkami i Mąką Graham, Papryka o Wydłużonych Strąkach, Ogórek (ze Skórką), Rzodkiewka, Pomidor Malinowy, Delikate Serek Wiejski Lekki, Kawa. Obiad: Unilever Kasia Babeczki Czekoladowe , Bułka Tarta, Masło, Kapusta Włoska, Wg Instytutu Żywności i Żywienia Bażant, Domowe Młode Ziemniaki. Przekąski/Inne: Chleb Żytni, Fromagerie A' Juraçon Saint Albray Gourmand & Cremeux Ser Owczy z Juraçon . więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|