ŚNIADANIE
Pasta fasolowa z pieczonym jabłkiem podawana z pieczywem i warzywami
353kcal
B: 13.9g
W: 47.5g
T: 9.9g
II ŚNIADANIE
Zupa ogórkowa z kawałkami indyka
304kcal
B: 32.1g
W: 18.7g
T: 13.4g
OBIAD
Pieczony dorsz w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym, gotowaną marchewką i kalafiorem
695kcal
B: 52.0g
W: 31.1g
T: 39.3g
PODWIECZOREK
Krem z brokułów z serem gorgonzola
165kcal
B: 9.6g
W: 6.7g
T: 11.9g
KOLACJA
Tagliatelle ze szpinakiem, gruszką, serem pleśniowym i bazyliowym pesto
291kcal
B: 11.3g
W: 28.0g
T: 17.1g
16 gru 22 przez użytkownika:
gaweł_po_40