ŚNIADANIE
Pasta z fasoli z pieczywem i słupkami warzyw
353kcal
B: 15.5g
W: 42.4g
T: 12.5g
II ŚNIADANIE
Krem pomidorowy z bazylią
311kcal
B: 4.5g
W: 5.7g
T: 30.1g
OBIAD
Łosoś w sosie z zielonego pieprzu z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
706kcal
B: 43.0g
W: 37.3g
T: 57.1g
PODWIECZOREK
Krem z białych warzyw z prażonymi płatkami migdałów
150kcal
B: 6.0g
W: 13.1g
T: 8.0g
KOLACJA
Gulasz z kurczakiem, papryką i parmezanem
534kcal
B: 39.3g
W: 9.9g
T: 36.7g
+ plus ciasto gratis od cateringu 😋👍
23 gru 22 przez użytkownika:
gaweł_po_40