|
1464 kcal
|
Tłusz: 73,33g | Białk: 98,29g | Węglo: 98,99g.
Śniadanie: OstroVit Masło Orzechowe 100%, Eridanous Zielone Oliwki Nadziewane Migdałami, Eridanous Manouri, Mamut Sucharki, Ogórek (ze Skórką), Nautica Łosoś Norweski Wędzony. Lunch: Dulano Szynka Wieprzowa Gotowana, Wędzona, Winiary Majonez, SM Ryki Ser Active Protein, Polskie Młyny Orzechy Nerkowca w Karmelu, Sol&Mar Queso Manchego, Chleb Żytni, Galaretka Drobiowa, Ciasto Marchewkowe. Obiad: OstroVit Masło Orzechowe 100%, Lidl Pieczywo Chrupkie Żytnie, Eridanous Manouri, House of Asia Pasta Miso, Marchewki, Sante Sezam , Jajko, Auchan Pręga Wołowa, Bulion z Kury/Kurczaka, Diet-Food.pl Makaron Konjac . więcej...
|
|
Komentarze
Obawiam się, że schabowego nie podadzą 😁
22 lis 23 przez użytkownika: Silver◇
|
Ale czarną swinkę iberyjską albo bycze ogony owszem ;)
22 lis 23 przez użytkownika: Kaszojed
|
Myślałem, że to Maroko, a to postmauretańska Hiszpania 🙂 Smacznego tapas!
22 lis 23 przez użytkownika: Silver◇
|
Proponuję czarną świnkę - bo sama lubię 😋 dużo miłych wrażeń 🍀
22 lis 23 przez użytkownika: AgataTeraz
|
Hiszpania fajna o tej porze roku, szczególnie że u nas lipa z aurą. 👌 Mam nadzieję reż zawitać w kwietniu i najeść się cocido madrileño i szyneczki iberyjskiej.
22 lis 23 przez użytkownika: maktl
|
Jest idealnie, ładuje baterie słoneczne 😀
22 lis 23 przez użytkownika: Kaszojed
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|