Włoska zupa z soczewicy z serem pecorino romano i oliwą z oliwek - 293 kal
|
1494 kcal
|
Tłusz: 85,15g | Białk: 65,68g | Węglo: 121,20g.
Śniadanie: Kawa Espresso, Plasterki Szynki (Zwykłe, około 11% Tłuszczu), Mlekovita Masło Klarowane, Jajko, Bułka Pszenno-Żytnia. Lunch: Mieszane Orzechy. Obiad: Monini Oliwa z Oliwek, Pomidory Koktajlowe, Czerwona Papryka, Tolonis Ser Feta Półtłusty, Makaron. Przekąski/Inne: Hortex Fasolka Szparagowa Żółta, Brukselka (Mrożona), Monini Oliwa z Oliwek, Lestello Soczewica Czerwona, Bataty, Czerwona Papryka, Mroźna Kraina Włoszczyzna Słupki, Twardy Ser Parmezan, Prawdziwe Mleko bez Laktozy 1,5%, Ananas. więcej...
|
|
4493 kcal
|
Ćwiczenie:
Jazda na Rowerze (Spokojna) - <16/kph - 20 minut, Spacer - 1 godzina i 38 minut, Odpoczywanie - 14 godziny i 2 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi gaweł_po_40
|