WEEKLY WEIGH-IN - Average (target)
WT: 154.20 lb (150-154) BMI: 21.54 (21-22) BFP: 11.74 (10.5-11.0)
CAL: 1985 (2100) CFP: 39/41/20 (48/29/23)
Trend change from gain to drop should be confirmed by month's end in my timeframe (45-75 day window). Not really trying to lose as much as stem gain from 149.91 lb (2020-Jun-02) to 157.41 lb (2020-Sep-20). The ATL of 149.91 lb is too low for me; I feel best btw 152-155 lb. Anyway, the Titantic has reversed engines🚢
|
69,9 kg
Do tej pory straciłeś: 16,2 kg.
Wciąż do stracenia: 0,1 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
Zobacz Kalendarz Diety, 14 października 2020:
|
1897 kcal
|
Tłusz: 46,23g | Białk: 70,50g | Węglo: 181,00g.
Śniadanie: Coffee, Carnation Evaporated Milk, Dream Dinners Jasmine Rice, Cooked Tomato and Onion (Fat Added in Cooking), Chicken Thigh, Whole Foods Market Romanesco Blend with Lemon Butter Sauce, Archer Farms Basil Walnut Pesto Dip, Red Sweet Pepper. Lunch: Sun World Black Seedless Grapes , Red Onions, BelGioioso Sliced Mild Provolone Cheese, Trader Joe's Uncured Black Forest Ham, Mission White Corn Tortilla (47g), Trader Joe's Green Dragon Hot Sauce. Obiad: Prosciutto, Cooked Green Peppers and Onions (Fat Added in Cooking), Butternut Winter Squash , Red Table Wine , Lasagna with Meat. Przekąski/Inne: Lindt Excellence Intense Orange Dark Chocolate, Red Table Wine, Spaten Oktoberfest. więcej...
|
Traci 0,4 kg na tydzień
|
Komentarze
14 paź 20 przez użytkownika: davidsprincess
|
14 paź 20 przez użytkownika: mountainman2
|
Thx for the support DP & MM. Might need to publish some graphs to help others not get so freaked out daily weight fluctuations
14 paź 20 przez użytkownika: sk.17
|
Great numbers, SK! Please publish your cookbook first. Your fans are waiting.
14 paź 20 przez użytkownika: newnamewhodis
|
What's a cookbook? Every meal is a one off 🤣
14 paź 20 przez użytkownika: sk.17
|
That somehow makes it all even more impressive. 🙌🏻
14 paź 20 przez użytkownika: newnamewhodis
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|