Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
jacek_71
Dziennik
11 kwi 21
Dziennik jacek_71, 11 kwi 21
Profil jacek_71
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Pieczeń wołowa ...podejście 2 ... ;) tym razem wyszła smaczna i soczysta ... pieczona w niskiej temperaturze 95 stopni do osiągnięcia 57 stopni wewnątrz .
Waga stabilna :)
76 kg
Do tej pory straciłeś:
3,5 kg
.
Wciąż do stracenia:
0 kg
.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
stała waga
47 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
😍
11 kwi 21 przez użytkownika:
vibo69
😋😋😋
11 kwi 21 przez użytkownika:
pitotrmajka4
jaki czas pieczenia takiego mięska? wygląda obłędnie 😋
11 kwi 21 przez użytkownika:
Kulka Natulka
po samym kolorku widac ze wyszlo perfekcyjnie
12 kwi 21 przez użytkownika:
dorisnati
@Kulka Natulka. .. wyszło ok 1:40 to było jakieś 700g , czas pieczenia ( już teraz wiem ;) ) jest uzależniony od wielkości kawałka ... bez termometru nie uchwycisz tego momentu ( przynajmniej ja narazie nie daję rady ) a tak jak mięso dojdzie w środku do temp 58 stopni wyciągasz , owijasz folią przykrywasz i czekasz jakieś 20-30 min , wtedy tniesz i podajesz od razu .
12 kwi 21 przez użytkownika:
jacek_71
jak dlugo pieczona? :)
12 kwi 21 przez użytkownika:
awokejdo
Ja też się nawalczyłem z rostbefem raz miałem pemikan a raz tatara 🤣 teraz mięso posypuję przyprawami okręcam solidnie folią spożywczą ( z braku pakowarki próżniowej) trzymam w wodzie o temp. 55'C przez 10-12 godzin potem przy pomocy palnika do crèmè brûlèe opiekam i wychodzi super 😃
14 kwi 21 przez użytkownika:
misiolot
Jakiś czas temu rozważałem zakup takiego palnika 🙃
14 kwi 21 przez użytkownika:
vibo69
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi jacek_71
Zobacz Pełną Historię