Morning weigh in of 213.4 after a 16 hour fast and 560 calorie workout. Will target 1400-1500 calories today. Indulgence days now reserved for any days when we eat out of the house. Full Tanita numbers before dinner.
|
96,8 kg
Do tej pory straciłeś: 50,6 kg.
Wciąż do stracenia: 3,8 kg.
Zastosowanie diety: 100%.
|
|
2131 kcal
|
Tłusz: 74,59g | Białk: 202,83g | Węglo: 169,50g.
Śniadanie: Scrambled Egg, Lucerne Fat Free Milk. Lunch: Chobani Non-fat Greek Yogurt Vanilla, Six Star Pro Nutrition Whey Protein Plus Elite Series - Triple Chocolate, Navitas Naturals Organic Raw Chia Seeds, Cucumber (with Peel) , Tomatoes. Obiad: Applegate Farms Oven Roasted Turkey Breast. Przekąski/Inne: Kirkland Signature Raw Almonds, Fiber One 90 Calorie Brownies - Chocolate Fudge, Breyers Natural Vanilla Ice Cream, Skippy Creamy Peanut Butter, Bing Cherries. więcej...
|
|
2890 kcal
|
Ćwiczenie:
Prace Domowe - 33 minut, Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 1 godzina i 6 minut, Odpoczywanie - 14 godziny i 21 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
Traci 0,4 kg na tydzień
|
Komentarze
Gotta' ask you Bill. Are you concerned that you may gain the weight back considering you're losing it so quickly?
11 sty 14 przez użytkownika: ClassicRocker
|
Mindful eating! keep at it man!
11 sty 14 przez użytkownika: Jenfar
|
Hey, Bill! Doing great, especially after the Flashdance outing! Keep it up! You'll be at that 195 before April, I think. :D
11 sty 14 przez użytkownika: Rob.c.weiss
|
Love it! A man with a mission.... & one I want to follow!!! You GO,Bill :)
11 sty 14 przez użytkownika: myawethinTICself
|
okay... gotcha. Not paying close enough attention. My apologies. This journey has been quite the education. Trying to follow others' diets and my own. Proves one size (diet) does not fit all. Thanks for your patience.
11 sty 14 przez użytkownika: ClassicRocker
|
Love your attitude and your posts. Your progress reflects both. It shows me it can happen!
11 sty 14 przez użytkownika: Jillzee00
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|