Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
sk.17
Dziennik
03 maj 23
Dziennik sk.17, 03 maj 23
Profil sk.17
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
WEIGH-IN WEDNESDAY Average(target)
WT : 153.90 lb (153-156)
BMI : 21.55 (21-22)
BFP: 11.77% (11.0-12.0%)
CAL : 2086 (2100-2400)
MACRO % CFP : 46/34/20 (46/30/24)
WT Range: 152.4 - 156.6 lb
Average daily protein : 89 g (100g)
Missed Weigh-Ins: 1
Missed Meall Logs: 0
Big water fluctuations up/down this week. Must be the delicious tortilla chips 🤤
69,8 kg
Do tej pory straciłeś:
16,4 kg
.
Wciąż do stracenia:
0 kg
.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
Zobacz Kalendarz Diety
, 03 maja 2023:
1994 kcal
Tłusz: 66,18g | Białk: 87,79g | Węglo: 171,21g.
Śniadanie:
Costco Black Forest Ham, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Fried Egg , Carnation Evaporated Milk, Coffee.
Lunch:
Apples .
Obiad:
Riesling Wine , Bacon, German Style Potato Salad, Fennel Bulk , Apple and Cabbage Salad with Dressing, Skinless Chicken Breast.
Przekąski/Inne:
Red Table Wine, Trader Joe's Organic Yellow Corn Tortilla Chip Rounds, Trader Joe's Belgium Milk Chocolate Bar.
więcej...
Traci 0,5 kg na tydzień
17 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
They'll get 'ya every time 🌊 😆
03 maj 23 przez użytkownika:
Livin_Breezy
Correct Breezy👍 The key is to realize this and not sweat the individual datapoints especially when you‘re trying to drop weight. This is why I weigh everyday upon waking up and post a weekly average every Wednesday. It‘s "trend“ setting 🧐
03 maj 23 przez użytkownika:
sk.17
Consistency. Process. No emotional responses.
03 maj 23 przez użytkownika:
sk.17
Consistency. As of Sunday #44! Process. Based on your 'template' evolves as needed. Emotional responses 🤣🤣🤣 👌 😆
03 maj 23 przez użytkownika:
Livin_Breezy
Sounds like a plan Breezy! Supporting you all the weigh.
03 maj 23 przez użytkownika:
sk.17
very much appreciated Sk 😊
03 maj 23 przez użytkownika:
Livin_Breezy
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi sk.17
Zobacz Pełną Historię