Wpis Ważenia (nie wpis do dziennika) dla 14 września 2017
|
86,4 kg
Do tej pory straciłeś: 10,1 kg.
Wciąż do stracenia: 6,4 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
1873 kcal
|
Tłusz: 108,18g | Białk: 102,84g | Węglo: 120,81g.
Śniadanie: Sierpc Ser Królewski, Go On Maslo Orzechowe z Kawalkami Orzechow, Sonko Lekkie Razowe, Szczytno Płatki Błyskawiczne Gryczane, Suszone Ziarna Słonecznika, Mleko z 2% Tłuszczu. Lunch: Sonko Lekkie Razowe, Rolmlecz Serek Homogenizowany. Obiad: Masło, Gotowane Brokuły (ze Świeżych), Upieczone lub Zapiekane Udko Kurczaka (Spożyte ze Skórką). więcej...
|
|
3236 kcal
|
Ćwiczenie:
Prace Domowe - 2 godziny, Siedzenie - 12 godziny, Ćwiczenia Calisthenics (Ciężkie, np. Pompki) - 40 minut, Odpoczywanie - 1 godzina i 20 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
Zyskuje 1,5 kg na tydzień
|
Komentarze
Tłuszczyk nie daje za wygraną.
14 wrz 17 przez użytkownika: djtarpan
|
14 wrz 17 przez użytkownika: CLLPL
|
Węgle owszem, ale białko raczej nie :)
Mam tylko to z jedzenia, a przy 2 000 kalorii to za wiele go nie ma.
W sumie i tak jestem w szoku że zrobiłem 0,5 kg mięśni w miesiąc. Tym bardziej że nie ćwiczę z ciężarami a siłownię znam tylko ze zdjęć hehe 😁
14 wrz 17 przez użytkownika: djtarpan
|
obetnij na dwa tygodnie ww do 20g i b do 50g i zobaczysz różnicę. 😸nie będziesz zadowolony białko podniesiesz. co masz do stracenia?😸test i tyle
14 wrz 17 przez użytkownika: CLLPL
|
Węgle do 20g wow, będzie ciężko, to tylko 4% mojego bilansu kalorycznego :)
15 wrz 17 przez użytkownika: djtarpan
|
Feel the power of KETO! :)
15 wrz 17 przez użytkownika: CLLPL
|
czasem miewam dni gdzie z calego dnia potrafie miec niecaly 1g wegli 😅
16 wrz 17 przez użytkownika: vibo69
|
Ha ale ja nie jestem eskimosem :P
16 wrz 17 przez użytkownika: djtarpan
|
Jadę dzisiaj do znajomego z którym nie widziałem się chyba ze 3 lata.
Pytał się czy lubię golonki bo właśnie wstawia do garnka 😍😍😍😍😍
16 wrz 17 przez użytkownika: djtarpan
|
16 wrz 17 przez użytkownika: AdBi
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|