Baza danych żywności i licznik kalorii  

Motyl

Ćwikła z Chrzanem

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
318 kJ
4%
76 kcal
Tłuszcze
0,20g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,000g
0%
Węglowodany
15,20g
6%
Cukier
11,10g
12%
Białko
2,00g
4%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 17 maj 17 02:50 PM
4%
z GDA *
(76 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (86%)
 
Tłuszcze (3%)
 
Białko (11%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
76
Tłusz
0,2g
Węglo
15,2g
Białk
2g
Jest 76 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 3% tłusz, 86% węglo, 11% białk.

Podobne Buraki z Motyl:

Buraczki Obiadowe

Więcej produktów z Motyl:

Sos Czosnkowy
Papryka Konserwowa
Sałatka Szwedzka
Ogórki Kiszone
Chrzan Żurawinowy
  Zobacz wszystkie Motyl Produkty

Inny rodzaj Buraki:

Gotowane Buraki (z Surowych)
Buraki (Odsączone, z Puszki)
Marynowane Buraki (Miąższ i Płyn, z Puszki)
Buraki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Buraki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

WaldiBen Buraczki Zasmażane Domowe
Runoland Kiszone Buraki
Orzech Buraczki Tarte
Krokus Ćwikła z Chrzanem
Ślimak Kotleciki Buraczane z Serem Kozim
Kwidzyn Buraczki Konserwowe Krojone


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.