Dziennik Sokolica83, 01 lis 18

Sniadanko: jajecznica na boczku(nie umiem plynnego zoltka zrobic-probowalam kazdego spososobu ) ser zolty i ogorek.. Czy omlet mozna na kolacje wcinac?

Zobacz Kalendarz Diety, 01 listopada 2018:
2635 kcal Tłusz: 178,21g | Białk: 146,00g | Węglo: 400,44g.   Śniadanie: Bluedino Ser Żółty Tylżycki, Jajko, Kraina Wędlin Boczek Parzony. Lunch: Domowe Ciasto Czekoladowe z Bananami i Masą Budyniową. Obiad: Czerwona Papryka, Sałata, Jogurt, Śmietana, Pomidory, Hortex Warzywa na Patelnię ze Szpinakiem, Udko Kurczaka. Przekąski/Inne: Biedronka Chleb Żytni 100%, Sokołów Polędwica Sopocka, Sierpc Ser Królewski Wędzony, Masło, Kajzerka, Domowe Ciasto Czekoladowe z Bananami i Masą Budyniową. więcej...
1972 kcal Ćwiczenie: Google Fit - 24 godziny. więcej...

10 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
😋😍 
01 lis 18 przez użytkownika: gaweł_po_40
Nie wkładaj żółtka na patelnię a gdy już zetniesz białko to na sam koniec przy wyłączonym gazie dodaj żółtko i już nie smaż tylko daj mu chwilę na delikatne ścięcie. Mi zawsze wychodzi tym sposobem 😅  
01 lis 18 przez użytkownika: beska99
Ja rozbijam jajka tak, żeby żółtko było całe (ale jest na patelni), mieszam omijając żółtka a jak już wyłączę gaz i mam ściągać jajówę z patelni to dopiero rozbełtuję żółtka - wychodzą płynne. 
01 lis 18 przez użytkownika: mal_07
w gruncie rzeczy to zadna sztuka. wybijasz jajka na patelnie i 'babrasz' sie tylko w bialku rozsuwajac je na boki. jak sie juz zetnie to zdejmujesz z gazu i mieszasz/rozciapujesz z zoltkami 
01 lis 18 przez użytkownika: vibo69
Omlet o każdej porze 👍😹 
01 lis 18 przez użytkownika: K1C1A
Wbij same białka, usmaż je, a jak się zetną wlej żółtka. Wymieszaj i gotowe. Najbardziej nieścięte żółtka jak to tylko możliwe;) 
01 lis 18 przez użytkownika: panizetka
Ojej dzięki za rady 😀 
01 lis 18 przez użytkownika: Sokolica83

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Sokolica83


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.