Obiad: polędwica z dorsza na parze, sos szpinakowo-serowy, makaron pełnoziarnisty , fasolka szparagowa
|
1684 kcal
|
Tłusz: 59,88g | Białk: 79,10g | Węglo: 192,90g.
Śniadanie: Światowid Ser Gouda, Delma Extra Maślany Smak, Castello Chleb Żytni Razowy. Lunch: Belbake Migdały w Płatkach, Borówka Amerykańska, Lidl Maliny Mrożone, Bakallino Żurawina Suszona Słodzona, Biedronka Płatki Owsiane Górskie, Bakallino Morele Suszone, Mlekpol Mleko 3,2%. Obiad: Sos Szpinakowo Serowy (Adj), Vitafit Sok Pomarańczowy, Dorsz na Parze, Papryka o Wydłużonych Strąkach, Gotowana Zielona Fasolka Szparagowa (z Surowego Warzywa), Tiradell Makaron Orkiszowy. Przekąski/Inne: Sałatka z Tuńczyka z Mieszanką Meksykańską (Adj), Zott Mozzarella Light, Mlekovita Masło Polskie, Dan Cake Bagietki Pszenne, Alpen Gold Czekolada Mleczna Truskawkowa. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|