Teraz robimy masę: Code: l.p. data waga szyja klatka talia brzuch biodra udo łydka biceps przedramię 1 2014-12-13 86,1 42 111 102 102 100 60 41 34 - 2 2015-01-28 86,2 43 112 105 107 102 64 43 37 30
|
2314 kcal
|
Tłusz: 75,24g | Białk: 115,97g | Węglo: 304,48g.
Śniadanie: Mandarynki, Jabłko, Pilos Serek Wiejski Naturalny, Ser Gouda, Morliny Kiełbasa z Piersi Kurczaka, Pomidory, Szynka z Kurczaka, Chleb Żytni. Lunch: Pilos Kefir 1,5%, Ser Gouda, Cebule, Pomidory, Morliny Kiełbasa z Piersi Kurczaka, Chleb Orkiszowy. Obiad: Banan, Chleb Orkiszowy, Kapuśniak. Przekąski/Inne: Mleko z 2% Tłuszczu, Bakallino Rodzynki Sułtańskie, Kupiec Płatki Owsiane Górskie, Jabłko, Słonecznik. więcej...
|
|
3364 kcal
|
Ćwiczenie:
Ogladanie TV - 4 godziny, Gotowanie - 30 minut, Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 1 godzina i 22 minut, Praca w Biurze Siedząca - 8 godziny, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 2 godziny i 8 minut. więcej...
|
|
Komentarze
to staraj się w miarę bez tłuszczową
28 sty 15 przez użytkownika: zwariowany
|
powinieneś jeść tak dużo owoców ?
28 sty 15 przez użytkownika: zwariowany
|
wrzucam ci u mnie w dziennik dwa Art odnośnie robienia masy będąc cukrzykiem
28 sty 15 przez użytkownika: zwariowany
|
2 małe jabłka i 1 mandarynka oraz 1/2 banana po marszu to dużo?
29 sty 15 przez użytkownika: Piotr.K.
|
no to cukier więc się pytam
29 sty 15 przez użytkownika: zwariowany
|
Pomimo, że ja sama wiele rozumiem, wiele przeżyłam i tak dalej :D, to uważam, że (głównie z punktu widzenia cukrzycy), picie dziennie 2,5 litra piwa (nawet 4 litrów) tudzież pół litra wódy nie jest najlepszym wyborem :D.
29 sty 15 przez użytkownika: Gryzipiórka
|
29 sty 15 przez użytkownika: Piotr.K.
|
Raz w tygodniu mierzę cukier. Wczoraj był w miarę spokojny i wahał się w granicach 80-100 przed jedzeniem i 100 - 120 po 2h po jedzeniu, a na wieczór po jedzeniu był poniżej 100.
Najgorzej jak mi się z dzień wcześniej zapomni tabletki wziąć po obiedzie - kolacji to rano na czczo skacze 140 -160
29 sty 15 przez użytkownika: Piotr.K.
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|